Kolay Fuagra
Çok soğutmadan, henüz ılıkken hepsini küçük küçük doğrayın.
Kuru soğanı soyup yarım ay şeklinde ince ince doğrayın. Tuzla ovarak yıkayın. Suyunu iyice sıkın.
Maydanozları yıkayıp ince kıyın.
Bir kaba bütün malzemeyi koyun. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ve acı pul biber ekleyip iyice karıştırın.
Ağzı kapalı bir kapta buzdolabına koyun, on beş dakika dinlendirin.
Soğuk servis edin.
Dilerseniz dürüm olarak da servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
- Yarım kg. tavuk sakatat (ciğer, yürek, taşlık)
- Bir büyük kuru soğan
- Yarım demet maydanoz
- Zeytinyağı
- Yarım limon
- Tuz, karabiber, acı pul biber
Çok soğutmadan, henüz ılıkken hepsini küçük küçük doğrayın.
Kuru soğanı soyup yarım ay şeklinde ince ince doğrayın. Tuzla ovarak yıkayın. Suyunu iyice sıkın.
Maydanozları yıkayıp ince kıyın.
Bir kaba bütün malzemeyi koyun. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ve acı pul biber ekleyip iyice karıştırın.
Ağzı kapalı bir kapta buzdolabına koyun, on beş dakika dinlendirin.
Soğuk servis edin.
Dilerseniz dürüm olarak da servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.